BNR Perestrojkast – Live: Jaar van de waarheid in Oekraïne

BNR Perestrojkast - Live
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Bijna 10 jaar is Oekraïne in oorlog met Rusland. En sinds de Russische invasie van februari 2022 probeert het land te overleven en vecht het voor zijn toekomst. Nu de Westerse steun en militaire successen afbrokkelen, komt het land voor een patstelling te staan. Wordt 2024 een cruciaal jaar voor de Oekraïners?

In een speciale live-editie van de podcast BNR Perestrojkast duiken de hosts Floris Akkerman en Geert Jan Hahn in de oorlog die de toekomst van Europa bepaalt. Wat staat Oekraïne en zijn inwoners dit jaar te wachten? Nu de podcast 5 jaar bestaat bespreken Floris en Geert Jan in deze bijzondere jubileumeditie de spannende politiek en militaire situatie met gasten Kysia Hekster en Bob Deen. Ook geven de heren een blik achter de schermen bij het maken van hun podcast en het reizen naar het front.

Maandag 12 februari 2024, 19:30 – 21:00 uur
Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag
Meer informatie en tickets >>

Avatar
Over redactie Donau 182 Artikelen
Donau is een platform voor artikelen over Midden- en Zuidoost-Europa. U kunt hier reportages, interviews en achtergronden lezen over de culturen, samenlevingen en politieke ontwikkelingen van Hongarije tot Oekraine en van Albanië tot Rusland. Als enige tijdschrift over Midden en Zuidoost-Europa in het Nederlandse taalgebied probeert Donau clichés te ontkrachten en een genuanceerd en gevarieerd beeld van het gebied te scheppen.