Ik ben niet bang, laat ze maar bang zijn (Den Haag, 13 juli-9 augustus)

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Op 13 juli, drie jaar sinds zijn arrestatie, opent deze aan de Belarusische Nobelprijswinnaar en mensenrechtenactivist Ales Bialiatski gewijde tentoonstelling de deuren.

De tentoonstelling vindt plaats van 13 juli tot en met 9 augustus in Het Atrium Den Haag, Spui 70, Den Haag. De tentoonstelling is geopend tijdens de openingstijden van de gemeente Den Haag. De toegang is gratis.

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op 13 juli om 13.00 uur. Tijdens de opening zullen toespraken in het Engels worden gehouden door: Ilya Shcharbitski (vertegenwoordiger van MÁRA), Valeryia Kalesnik (politieke vluchteling uit Belarus). Als u naar de opening wilt komen, meldt u zich dan vooraf aan via events@belarusians.nl

Mede-organisatoren van de tentoonstelling: Malanka Media, Atrium City Hall, MÁRA – Vereniging van Belarusen in Nederland.

 

Avatar
Over redactie Donau 182 Artikelen
Donau is een platform voor artikelen over Midden- en Zuidoost-Europa. U kunt hier reportages, interviews en achtergronden lezen over de culturen, samenlevingen en politieke ontwikkelingen van Hongarije tot Oekraine en van Albanië tot Rusland. Als enige tijdschrift over Midden en Zuidoost-Europa in het Nederlandse taalgebied probeert Donau clichés te ontkrachten en een genuanceerd en gevarieerd beeld van het gebied te scheppen.